Shake & Protect – Thermal protection spray

De Shake and protect spray is een krachtige, verzorgende spray. De spray beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools, zoals föhns of stijl-, krultangen. Het bevat panthenol –  provitamine B5 wat het haar hydrateert, bedekt en verzegelt. Tarwekiemen – vitamine E, thiamine, zink, magnesium en essentiële vetzuren en tarweproteïnen zodat het haar niet statisch wordt. Hitte beschermende siliconen bedekken vervolgens het gehydrateerde haar, waardoor het zijdezacht aanvoelt en een beschermende laag creëert tegen het schadelijke effect van stylingtools.

Ingrediënten

Denatured Ethanol, Amodimethicone, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane Dimethiconol,Aqua, Diethylenetriamine, Copolymer, Polyquaternium-22, Cetyl Trimethyl, Ammonium Chloride, Panthenol, Polysorbate-20, Wheatgermamidopropyl Dimethylamine, Hydrolysed Wheat Protein, Parfum, Citric Acid, Methylparaben, FD+CYellow No 5, D+C Red N033

Gebruiksaanwijzing

Schud het product goed voor gebruik! Breng aan op nat haar en borstel door om het haar te beschermen tegen de warmte van de fohn. Breng ook aan op droog haar om het haar te beschermen tegen andere hitte tools zoals krultangen en stijltangen.

Inhoud

250ml, 100ml

De oplossing voor je salon volgens onze klanten

Wat zeggen anderen?

Wij zijn al jaren een tevreden klant van Your Own Label. Goede service en zeer goede kwaliteit producten. Wij verkopen in onze salons alleen onze eigen haarproducten en het verkoopt heel goed!

Chantal Versteeg, Extend Your Hair

Creëer je eigen unieke lijn

Account aanmaken

Benieuwd naar onze producten? Maak dan een account aan. Binnen 1 werkdag toegang waarmee je prijzen kan inzien en producten kan bestellen.

Titel