Blond Shampoo (bleu/silver)

Dit is de perfecte shampoo voor het neutraliseren van ongewenste tonen in blond of gehighlight haar. Deze krachtige zilvershampoo zal de blonde haarkleur mooi koel houden, waardoor er geen gele of koperkleurige tonen zichtbaar zullen zijn. Na het gebruik van de zilvershampoo is het haar gereinigd en zijn ongewenste tonen geneutraliseerd. Bovendien krijgt het haar een mooie glans.

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamide Dea, Parfum, Glycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,disodiumEdta,phenoxyethanol,methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, MagnesiumNitrate, Citric Acid, Ci 60730, Benzyl Benzoate

Gebruiksaanwijzing

Er wordt aangeraden om voor het gebruik van de zilvershampoo handschoentjes te dragen. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid aan op nat haar en masseer het gelijkmatig in totdat het schuimt. Als er veel product wordt aangebracht zal er sneller en meer geel pigment uit het haar onttrokken worden. Bepaal zelf de inwerktijd om het gewenste effect te behalen. Spoel grondig uit en breng daarna een conditioner aan in het haar. Gebruik dit product niet elke wasbeurt. Niet geschikt voor wenkbrauwen en wimpers.

De oplossing voor je salon volgens onze klanten

Wat zeggen anderen?

Wij zijn al jaren een tevreden klant van Your Own Label. Goede service en zeer goede kwaliteit producten. Wij verkopen in onze salons alleen onze eigen haarproducten en het verkoopt heel goed!

Chantal Versteeg, Extend Your Hair

Creëer je eigen unieke lijn

Account aanmaken

Benieuwd naar onze producten? Maak dan een account aan. Binnen 1 werkdag toegang waarmee je prijzen kan inzien en producten kan bestellen.

Titel